Свободно време

Цвети Радойчева с премиера на хитовото парче „Let Me Be“

Ослепителна визия и много талант

14.09.2021г. / 12 27ч.
Михаела Лазарова
Снимка:  Ивелина Миланова

Снимка: Ивелина Миланова

Поппевицата Цвети Радойчева представя най-новия си музикален проект. Музиката на „Let Me Be“ е написана от самата изпълнителка по време на първия локдаун (тук може да видите клипа). Тогава талантливата изпълнителка се отдава на творчество и се ражда красивата мелодия на песента. Текстът е написан от нейния приятел и колега Красимир Аврамов – Човека Глас, а аранжимента е на Росен Стоев – Dg Rossko.

Видеоклипът е дело на режисьорката Радина Миленчева, а оператор е Радослав Георгиев. За снимките, Цвети избира обстановката на луксозен столичен хотел, който е в унисон с холивудската визия на певицата. Красавицата показва изключителен сексапил и перфектна фигура, като стилист на визията си е самата тя.

За шармантната си визия, Цвети Радойчева подбира дизайнерска дълга червена рокля с пайети, красиво златно боди с дълъг ръкав и V-образно деколте и за финал пайетено сако. Визиите ѝ подчертават красивите ѝ форми. За изящния грим, певицата се довери на гримьора Борислав Соколов – Бони.

„Let Me Be“ отново е песен със социална насоченост. С нея Цвети Радойчева иска да предаде смело на аудиторията, че най-важното нещо в живота е човек да бъде себе си, автентичен и естествен! Именно това е най-сигурният път към успеха!

Снимки: Ивелина Миланова

Коментирай
1 rate up comment 0 rate down comment
Silviya ( преди 2 години )
Цвети, фантастична жена си и един много талантлив човек!Моля те, не се принизявай да се показваш полуоблечената и много съблечена!Перфектното си тяло можеш да покажеш по много, но изключително елегантни и красиви начини, стойностни, грабващи окото и спиращи дъха на човек!Не и ти, моля ти се!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар